030 - 267 67 99
eService
DocVisie
Nieuwsbrief

Zozijn

Digitaliseren van processtukken

Zorginstelling Zozijn biedt hulp, advies en begeleiding aan jong en oud met een verstandelijke beperking. Vanuit 125 locaties door heel Nederland bieden zij hun vakkundige zorg aan, waar wordt gewerkt met oog voor elkaar. Om de zorgverlening goed te ondersteunen is een overzichtelijk, goed samenwerkend printerpark cruciaal. Partner in printbeheer is het Ricoh Document Center Midden Nederland.

Zozijn kiest opnieuw voor RDC Midden Nederland

Sinds 2013 is Zozijn een trouwe klant van Ricoh Document Center Midden Nederland. Ook voor de komende vijf jaar is Zozijn een hechte samenwerking aangegaan met Ricoh Document Center Midden Nederland.

​Zorginstelling Zozijn biedt hulp, advies en begeleiding aan jong en oud met een verstandelijke beperking. Vanuit 125 locaties door heel Nederland bieden zij hun vakkundige zorg aan, waar wordt gewerkt met oog voor elkaar. Om de zorgverlening goed te ondersteunen is een overzichtelijk, goed samenwerkend printerpark cruciaal.

​Ricoh Document Center Midden Nederland biedt hiervoor de gepaste oplossing. Door meer dan 200 nieuwe multifunctionele printers wordt het printerpark weer voorzien van de nieuwste technieken en innovaties. Hierbij is veel aandacht besteed aan het efficiënt en veilig laten samenwerken van de apparaten met de digitale systemen van Zozijn. Door de inzet van software oplossingen is er een veilig en beschermde omgeving gefaciliteerd waarbij fysieke documenten snel en makkelijk op de juiste plaats beschikbaar zijn binnen Zozijn.

​Deze software oplossingen sluiten aan op het cliëntendossier en facturatie pakket waardoor tijd en geld wordt bespaard. Het zorgt voor een overzichtelijk beheer en duidelijke inzage in het gebruik van de grote hoeveelheid multifunctionele printers, die zijn verdeeld over 125 verschillende locaties.