DocVisie

Alles wat je nodig hebt om lekker te werken

Prettig werken begint bij de juiste kantoorartikelen. Van toners, inkt en (kopieer)papier tot post-its, opbergsystemen, pennen, schoonmaakartikelen en goede koffie. Bij DocVisie vind je alle benodigdheden om lekker te werken. De hele dag door.

 

DocVisie gelooft in de nieuwe economie waar circulair ondernemen, service-economie, flexibiliteit en waarde toevoegen een grote rol spelen. Met deze visie leveren wij producten, diensten en oplossingen voor documentbeheer. Dit doen we onafhankelijk, eenvoudig en flexibel, waarbij de klant de regie blijft houden.

DocVisie is niet zomaar een start-up, alleen gebaseerd op dromen en kansen. DocVisie is opgericht door vernieuwers binnen de ervaren en gerenommeerde Xerxes Group. Met jarenlange expertise in de branche via de merken Xtandit en Ricoh Document Center Midden Nederland, staat er een betrouwbare organisatie voor je klaar om je met DocVisie te voorzien van een vernieuwend DMS, een flexibele, innovatieve Managed Print Service en alle mogelijke kantoorartikelen.

Bezoek de site van DocVisie