RDC Midden Nederland

Een efficiëntere inrichting van jouw print-, copy- en IT-systemen. Zodat je altijd en overal toegang hebt tot de juiste informatie en je jouw documenten eenvoudig kunt terugvinden. Dat is hoe RDC Midden Nederland ervoor zorgt dat je fijner én efficiënter werkt.

RDC Midden Nederland is een betrokken lokale partner met kennis van jouw onderneming. Wil je meer grip op het dagelijkse e-mailverkeer, efficiënter factureren, locatie-onafhankelijk werken of kosten besparen met printen? Samen brengen we in kaart op welke manieren je jouw workflow kunt verbeteren. Met slimme IT- en informatiesystemen van marktleider Ricoh helpen we je verder. Zo combineren we regionale betrokkenheid met internationale knowhow en slagkracht.

Altijd dichtbij

Ons kantoor is gevestigd in Woerden. Onze experts komen ook écht uit deze regio. Dat betekent: persoonlijk advies en snelle, vakkundige service bij jou in de buurt.

Onze expertise

Als organisatie kun je bij RDC Midden Nederland terecht voor slimme kantooroplossingen voor onder meer printen en online samenwerken. Ook helpen we je snel en foutloos documenten maken met documentautomatisering. Daarnaast vind je bij ons een ruim assortiment aan kantoor- en facilitaire producten.

Ontdek de voordelen

Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen. Stroomlijn je informatie- en documentstromen, samen met onze specialisten in Woerden. Jouw voordeel:
• Significante kostenbesparing
Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.
• Hogere productiviteit
Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.
• Maximaal gemak
Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.
• Tevreden medewerkers
Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Regionaal betrokken

RDC Midden Nederland zet zich graag in voor regionale goede doelen en verenigingen. Wij zijn sponsor van het Roparun-team 306 van Humanitas DMH. En zijn nauw betrokken bij de Weerelt van Sport, een thuisbasis voor de Koninklijke Nederlandse Golffederatie (NGF), Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB), Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), Watersportverbond en Nederlandse Volleybalbond (Nevobo).

Kennismaken?

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op via 030 267 67 99 of info@ricohmnl.nl.
Of vul het contactformulier in. Dan ontvang je zo snel mogelijk reactie.