030 - 267 67 99
eService
DocVisie
Nieuwsbrief

Werken bij RDC Midden Nederland

Ontdek de vacatures bij RDC Midden Nederland in Woerden

Ondernemingen in de regio helpen om efficiënter te werken. Door informatie inzichtelijk en toegankelijk te maken. En voor de juiste printoplossingen te kiezen. Dat is waarvoor we ons iedere dag sterk maken. Breng jij onze relaties verder met jouw expertise? Ontdek de vacatures bij RDC Midden Nederland in Woerden en solliciteer.

Dit is werken bij RDC Midden Nederland
Werken bij RDC Midden Nederland betekent: werken voor een lokale multinational met een mooi klantenbestand in de regio. Profiteer van een moderne werkplek met betrokken collega’s én scherp je kennis aan met de expertise van Ricoh.

Ambitieus team, volop ontwikkelkansen
Versterk jij binnenkort ons team? Dan kun je rekenen op:

  • een hecht team, bij een ambitieuze organisatie in Woerden.
  • een dynamische en informele werksfeer.
  • volop ontwikkelkansen en ruimte voor initiatief.
  • de slagkracht van Ricoh als wereldmerk.
  • mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Over ons
Bij RDC Midden Nederland zijn we specialist in (geavanceerde) printers, documentoplossingen en IT-services. Onze vakkennis en Ricoh-oplossingen helpen onze relaties efficiënter te werken. Altijd toegang tot documenten, de beveiliging up-to-date en soepel printen: zo maken wij het verschil voor organisaties in onze regio.

Ontdek de vacatures bij RDC Midden Nederland
Zoek je als starter een mooie plek om de kneepjes van het vak te leren? Of ben je een ervaren professional die zijn carrière een boost wil geven. Kom ons team versterken met jouw talent en expertise! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Open sollicitatie
Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Een open sollicitatie is natuurlijk altijd welkom! Stuur je cv en motivatie naar info@ricohmnl.nl t.a.v. Tim van Haagen. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Openstaande vacatures

0 openstaande vacatures